Onze visie & missie

De unieke combinatie van coaching en consulting zorgt ervoor dat er significant beweging wordt gemaakt wanneer je met de rug tegen de muur staat, verspilling constateert, nieuwe besparingen kan maken en/of word gedwongen om beweging te maken, omdat je anders achterblijft. De realiteit is dat mensen en bedrijven, wat dat betreft, gelijke handelingen verrichten. Tenslotte wordt een bedrijf ook gerund door mensen. Om efficiënte verbetering en een gezonde weerstand op te bouwen, moet men wel de juiste voeding krijgen. Maak kennis met Inner Guidance; de weg van binnenuit!

Mentaal welzijn zorgt voor balans in je dagelijks leven. Je bent dan in staat de juiste keuzes te maken, gemotiveerd te blijven en het leven te nemen zoals ze is. Wanneer er disbalans is, zijn gedragingen zoals depressie, onzekerheid, schuldgevoel, teleurstelling en aanverwante symptomen prominent aanwezig.

Ikzelf heb ervaring met post traumatische stress en de thema’s die ook hierboven staan vermeld. Door de juiste hulp en methodes in te schakelen en toe te passen, heb ik dit overwonnen! Mijn ervaringen, kennis en inzichten hebben mij kunnen helpen, en heeft ervoor gezorgd dat ik anderen ook graag wil helpen hier bovenop te komen.

Door inzet van een holistische werkwijze is elke beleving een op maat gemaakt en individueel proces, die het makkelijk toegankelijk maakt voor een ieder die openstaat. Met de juiste voorzorg en toewijding willen wij bijdragen om een positief collectief welzijn te creëren, waardoor een ieder haar recht behaalt als gezond mens.

Tarieven

Zowel particulieren als zakelijke gebruikers zijn welkom bij Inner Guidance Mission. Maak hieronder de keuze die van jou van toepassing is om mijn tarieven te bekijken.