Over Krishna

Om de juiste balans in en met alles te vinden, moet er wel stevig aan de weg getimmerd worden. Zo leren we niet alleen kijken naar onze positieve kwaliteiten maar ook naar de minder positieve aspecten en hoe hiermee om te gaan. Dit kan soms erg confronterend zijn en vele emoties doen uitlokken. Dit heeft weer te maken met onze vorming door het leven heen, wat onze opvoeding ons meegeeft, wat de maatschappij ons meegeeft, de gevormde inzichten et cetera.

Om dieper te duiken in de materie is introspectie de sleutel, wat uiteindelijk leidt tot zelfrealisatie. Hiervoor worden er vanuit verschillende inzichten, principes en methodes gekeken naar wat er allemaal speelt in het leven van een individu en hoe we samen naar een zo goed mogelijk resultaat kunnen komen. Er wordt hiervoor een beroep gedaan op de Vedische filosofie die vanaf de kantlijn kijkend veel “moderne werkwijzen” heeft toegekend in modern benamingen. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. Mindfulness, NLP, Hypnotherapie en zo nog enkele.
Door inzet van een holistische werkwijze is elke beleving een op maat gemaakt en individueel proces, die het makkelijk toegankelijk maakt voor een ieder die openstaat. Met de juiste voorzorg en toewijding willen wij bijdragen om een positief collectief welzijn te creëren, waardoor een ieder haar recht behaalt als gezond mens.

Tarieven

Zowel particulieren als zakelijke gebruikers zijn welkom bij Inner Guidance Mission. Maak hieronder de keuze die van jou van toepassing is om mijn tarieven te bekijken.