Tarot & orakel

Gepersonaliseerde online Tarot lezingen zonder het gebruik van geautomatiseerde algoritmes. Het is aan jou om te bepalen welke van de twee leggingen jij op dit moment het beste bij je vindt passen. Het huis van inzichten is het beste geschikt voor diepere knelpunten en levensvragen. De windklok is meer geschikt voor een gevoel van richting en/of een bevestiging van het inslaan van een genomen richting.

Het huis van inzichten

De 1e legging wordt het huis van inzichten genoemd. Hierboven kunnen we zien dat deze legging veel weg heeft van een huis. Aan de top het dak, daaronder de behuizing en de fundering. Deze opstelling geeft ook een zeer goed beeld hoe je als persoon gegrond bent. Vanaf het dak kan er namelijk gekeken worden naar de fundering van het huis en kan er bepaald worden welke stappen er nodig zijn om het huis te stabiliseren of verbeteren. De linkerkant geeft inzicht in de aspecten die er op dit moment spelen en de rechterkant geeft potentiële uitkomsten tot verbetering.

De windklok

De 2e legging wordt de windklok genoemd. Dit heeft te maken met de manier hoe de kaarten worden gelegd. Elke kaart is een vertegenwoordiging van een windrichting, de kaarten worden gelegd in een klokvorm. De tijd laat zien welke stappen er ondernomen kunnen worden om een bepaald doel te bereiken of te groeien als persoon.

Lezing aanvragen:

Vraag hieronder een lezing aan. Ik neem vervolgens binnen enkele werkdagen contact met je op!

    Uw gegevens:

    Maak een keuze:

    Kies je lezing:

    Tarieven

    Zowel particulieren als zakelijke gebruikers zijn welkom bij Inner Guidance Mission. Maak hieronder de keuze die van jou van toepassing is om mijn tarieven te bekijken.